Het dragen van niet-medische-mondkapjes (de welles/nietes discussie over schijnveiligheid) is behalve een zotte vertoning, ook onnodig en draagt mogelijk bij tot juist meer infecties in plaats van minder ‘besmettingen’. Boverdien door het dragen van niet-medische-mondkapjes denkt men ten onrechte beschermt te zijn, ze worden verkeerd gedragen en zijn vaak zeer smerig. De eerste golf zonder gebruik van kapjes was sneller gedoofd dan thans het geval is met de zogenaamde bescherming, die een vorm van schijnveiligheid vertoont. We zien het ook om eens heen in landen waar al maanden kapjes worden gedragen, stijgt het aantal besmettingen explosief, zo ook in Holland.

Stop met de verplichting om mondkapjes te dragen, zeker bij bushaltes en in de openlucht.

Stop alle bijeenkomsten in kerken en gebedsruimten.

Sluit de bordelen en toegang tot sexwerkers.

De huidige zogenaamde 2e golf, is feitelijk de jaarlijkse 1e golf van 2020/2021 en zal nog wel even voortduren tot mei 2021.

Vaccins kunnen iets helpen, maar verwacht daar niet te veel van. Net als bij griep, die duurt ZONDER medicatie gemiddeld 14 dagen en MET medicatie of prikje duurt de een griep twee weken. De griep keert ieder jaar terug, soms zwaar en soms met lichte klachten. De natuur gaat z'n gang.

Hugo en Mark kunnen goed kletsen en brengen veel verwarring. Laten wij als burgers ons gezonde verstand gebruiken, kijk hier of je griep hebt (gehad). Door de huidige buitengewone proportionele maatregelen moeten we straks de rekening betalen en dan heeft Rutte vast wel weer een smoes.