Beste Bewoner van Linquenda,

 

De wijkraad is een echte vrijwilligersorganisatie en kan alleen voortbestaan als er actieve bewoners zijn die iets voor de wijk willen betekenen. Op dit moment zijn er 7 leden en dat is op dit moment voldoende. Mocht u interesse hebben en een bijdrage aan de wijk willen leveren, dan kunt u altijd met ons contact opnemen.

Deelname betekent 1 keer per maand sí avonds ca 2 uur vergaderen over zaken die spelen in en rondom de wijk, af toe is er wat extra werk wegens een bijdrage aan een activiteit.

Per jaar zijn er 4 openbare wijkraadvergaderingen voor het algemeen bestuur en deze zijn om praktische redenen in principe altijd op de 1e maandag van de maand van 20.00 tot ca 22.00.

Het dagelijks bestuur vergadert 10 keer per jaar.

Als wijkraad zijn we een officiŽle gesprekspartner van de gemeente en ben je altijd/vaak vroegtijdig geÔnformeerd over zaken die spelen in de wijk en in de Haarlemmermeer.

We hebben overleg met de andere raden in Nieuw-Vennep (Dorpsraad Nieuw-Vennep, wijkraad Getsewoud) en de overige ca 26 raden in de Haarlemmermeer, een prima basis om je netwerk en contacten uit te breiden!

 

Stuur een mailtje via ons secretariaat wijkraad@linquenda.nl en wij nemen contact met u op, wie weet tot ziens.

 

Met vriendelijk groet,

Joop van der Burg (voorzitter)